Cziczó-Ház

2483 Gárdony, Erkel Ferenc utca 2.

Apartman kiadó Gárdony központjában. (Max. 2 főnek!)
A kertes családi ház Gárdonyban, csendes, központi, kertvárosi utcában áll. A strand néhányszáz méter, a közelben éttermek, kerékpárkölcsönző, gyógyfürdő található.
A házban 1 db különbejáratú KÉTÁGYAS szoba (apartman) található. Az apartman picike (16 m2), külön fürdő-wc, a szobában jól felszerelt minikonyha található. TV, internet (Wi-Fi) hozzáférés. A szobához tartozik egy (nem fedett) miniterasz, valamint a házhoz tartozó hatalmas (nem fedett) terasz. Grillezés, bográcsozás megoldott. A ház előtt nem védett parkoló található 3 autó részére.
A kert szép zöld, igazi gaz (direkt!) és virágok díszítik. Van egy kerti zuhany, imádnivaló!
Kutyabarát hely! (A macskákat és egyéb állatokat kérjük, hagyják otthon!)

Áraink

Éjszakák Összesen /FŐ
1 40.000 Ft 20.000 Ft
2 60.000 Ft 15.000 Ft

3 éjszakától 25.000 Ft/éjszaka (12.500Ft/fő)

Áraink az idegenforgalmi adót is tartalmazzák.
Fizetés: foglalás után max. 2 nappal átutalással az ár 30%-a, majd a helyszínen készpénzben a fennmaradó összeg. Amennyiben utalással fizetne, úgy az érkezési nap előtt érkezzen meg az összeg a számlánkra! (Válasz e-mail-ben küldjük az adatokat.)
Lemondás: az érkezés előtt legkésőbb 8 nappal kötbérmentesen lemondható a foglalás. Érkezés előtti 7. naptól a foglalás összege - azaz a befizetett 30% - a kötbér.

Érkezes

14.00-tól


Szoba elhagyása

11.00-ig

Elérhetőségek

Cziczó Attila

cziczohaz@gmail.com

+36 30 405 7970

A Cziczó-Ház

Családunk közel egy évszázada telepedett le a településen. Évtizedekig Gárdony egyik központi közösségi tere volt a Cziczó Panzió, mely a mai Cziczó közben fogadta vendégeit az ötvenes évek eleji államosításig. (A panzió és nagyapám történetét dolgoztam fel Galambketrec című novellaregényem [19] Monogram fejezetében - www.cziczo.hu/galambketrec/.) Az államosított családi házunkat nagymamám visszavásárolta részletre az államtól, ahol aztán gyermekkoromat töltöttem. 10 éves voltam, amikor a család a Tanácsház utca (ma már Bóné Kálmán utca) 35/B-ből átköltözött az Erkel Ferenc utca 2-be, ahol most is lakunk. A régi, sátortetős házat édesapám szinte egymaga építette, Both Géza barátja tervei alapján, Pobrányi Józsi bácsi, a kor egyik legfoglalkoztatottabb helyi mesterembere közreműködésével. 1980. szeptember 10-én költöztünk be az új házba. A szüleim halála után megörökölt házat 2016-ban kezdtem el felújítani, ám az anyagi lehetőségek és végeláthatatlan költségek miatt kénytelen voltam szinte egymagam befejezni a szinte teljesen megújuló ház építését. Író-rendezőként egész jól megoldottam a feladatot, amit azért megkönnyített, hogy közben egy színházat is kialakítottunk kétkezi munkánkkal Budapesten, a Váci utcában. (Fém Arts & Café.) A ház 2020. október 7-én kapta meg a használatbavételi engedélyt.
Az, hogy most Önök ebben az apartmanban tölthetnek néhány – remélhetőleg – kellemes napot, számomra a legnagyobb öröm: hiszen megérte a sok fáradtság, elkészült a Cziczó-Ház!
Köszönöm, hogy minket választottak, érezzék jól magukat!
Cziczó Attila
tulajdonos

Galéria